jQuery(function() { jQuery('a[href*="#"]:not([href="#"])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^//,'') == this.pathname.replace(/^//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : jQuery('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { jQuery('html, body').animate({ scrollTop: jQuery(window.location.hash).offset().top-150 }, 1000); return false; } } });

Subsidie landbouw

Z

Altijd bereikbaar

Persoonlijk

Snelle Service

Als agrarisch ondernemer is het mogelijk landbouwsubsidies te ontvangen. Zo’n subsidie voor landbouw is onderdeel van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Samen met de Europese Unie wordt er zo gezorgd voor betaalbare, veilige, voedzame en duurzame voeding in Europa, en dus ook in Nederland. Bij Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau zoeken wij voor u uit op welke landbouwsubsidies u recht heeft en vragen we die subsidies vervolgens ook voor u aan.

Diverse landbouwsubsidies beschikbaar voor startende ondernemers

Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau is op de hoogte van alle wet- en regelgeving met betrekking tot het verkrijgen van een subsidie in de landbouw. Bent u een startend bedrijf in de agrarische sector? Dan bestaan er voor u diverse financieringen en subsidies waarvan u gebruik kunt maken om uw bedrijf goed op weg te helpen. Zowel de Europese Unie als diverse ministeries bieden die financieringen en subsidies aan.

Subsidie voor bestaand bedrijf in de landbouw sector

Als agrarisch ondernemer is het mogelijk stappen te ondernemen wanneer u uw bedrijf wilt verbeteren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw bedrijf duurzamer te maken. Of u kunt uw bedrijf geheel of deels vernieuwen. Ook is het mogelijk uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten. Ook daarvoor zijn diverse landbouwsubsidies beschikbaar. Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau helpt u ook dan met het geven van advies over de subsidie in de landbouw die u nodig heeft en vraagt vervolgens die subsidie voor u aan.

Hulp bij al uw RVO-zaken

Niet alleen voor subsidies kunt u bij Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau terecht, voor al uw RVO-zaken en andere agrarische zaken mag u bij Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau aankloppen. Wilt u weten wat Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau voor u kan betekenen? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 06-20207296.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken.

Neem contact op